Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Σάρωσε η ακαδημία σκάκι Ορεστιάδας στο ατομικο σχολικό προκρηματικό πρωτάθλημα σκάκι στις Φέρες !!! 11 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ 10 ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ !!!

Στο ατομικό συμμετείχανε 21 σπουδαστές εκ των οποίων οι 2 ήτανε και προπονητές της ακαδημίας . Είχαμε συμμετοχή απο το Νηπιαγωγείο μέχρι και το Λύκειο . Αν εξερέσουμε την ΣΤ' την 3η Γυμνασίου παντού είχαμε διακρίσεις σε όλες τις τάξεις . Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανα τάξεις έχουν ως εξείς ;
1.Στα Νήπια την 2η θέση ο Μαρασλής Δημήτριος με 4 1/2 βαθ. μετάλλιο και πρόκριση.
2.Στην Α' Δημοτικού την 3η θέση η Καμπούρη Ζαφειρίνα με 3 1/2 βαθ.μετάλλιο και πρόκριση και 4η θέση με ειδική κατηγορία καλύτερης παίκτριας η Παπαδοπούλου Θεοδώρα μετάλλιο και πρόκριση !!!
3. Στην Β' Δημοτικού την 4η θέση ο Μαρασλής Δημήτριος με 4 1/2 βαθ. μετάλλιο και πρόκριση διότι μέσα στην τριάδα υπήρχε κορίτσι .Στην 5η θέση ο Κόνσολας Γρηγόριος με 3 βαθ. και 6η θέση ο Μουσίκας Χρήστος με 3 βαθ.
4. Στην Γ' Δημοτικού την 1η θέση ! Ο Καμπούρης Σωτήρης αήτητος με 6 βαθ.! μετάλλιο και πρόκριση και στην 8η θέση η Χριστοδουλή Βασιλεία με 3 1/2 βαθ. με μετάλλιο ειδικής κατηγορίας !!! χωρίς την πρόκριση .Την 9η θέση ο Τρανός Ιωάννης με 3 1/2 βαθ.
5.Στην Δ' Δημοτικού την 1η θέση ! έχουμε τον Μαυρίδη Θεόδωρο αήτητος και αυτός με 6 1/2 βαθ. με μετάλλιο και πρόκριση . Την 6η θέση ο Χριστοδουλής Στέλιος με 3 1/2 βαθ. Την 10η θέση ο Πετρόπουλος Γεώργιος με 3 1/2 βαθ.Την 15η θέση με 2 βαθ. Τελούδης Κων/νος .
6.Στην Ε' Δημοτικού την 3η θέση ο Θεοχαρίδης Ευάγγελος με 5 βαθ.μετάλλιο και πρόκριση !!! Ακολουθεί την 10η θέση ο Ντενερκτσής Ευάγγελος με 3 βαθ.
7.Στην ΣΤ΄  Δημοτικού δέν είχαμε συμμετοχή  αθλητή απο Ορεστιάδα .
ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ;
1.Στην Α΄Τάξη Γυμνασίου την 3η θέση ο Ραντσούδης Δημήτριος με 5 βαθ. μετάλλιο και πρόκριση !!! Την 4η θέση ο Κουλελής Πέτρος με 4 1/2 βαθ.
2.Στην Β' Τάξη Γυμνασίου την 1η θέση ! ο Βανιάν Βαζγκέν  αήτητος με 6 βαθ.!!! Μετάλλιο και πρόκριση.
3.Στην Γ' Τάξη Γυμνασίου δεν υπήρχε συμμετοχή .
 ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ
1. Στο Λύκειο την 1η θέση !!! Κατέκτησε επάξια ο ταλαντούχος παίκτης του συλλόγου μας  και προπονητής της ακαδημίας σκάκι ο Βανιάν Βαχάν με 6 1/2 βαθ. αήτητος !!! Μετάλλιο και πρόκριση .  Ακολουθεί απο πίσω του στην 4η θέση ο Στά'ι'κογλου Βασίλειος με 4 βαθ. και στην 5η θέση ο Σακιζλής Παναγιώτης και αυτός με 4 βαθ. που με το στραβοπάτημα στους δύο τελευταίους γύρους έχασε την ευκαιρία ο προπονητής της ακαδημίας να σκαρφαλώσει στις 3εις πρώτες θέσεις και να χάσει την διάκριση μέσα απο τα χέρια του. Τελειώνοντας εδώ την περιγραφή των αποτελεσμάτων θέλω να πώ και εγώ ως προπονητής και γονιός ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ !!! Στους σπουδαστές της ακαδημίας που κατακτήσανε τις πρώτες θέσεις και σε αυτούς που προσπαθήσανε και δείξανε τον καλύτερο εαυτό τους και προβάλανε το σκάκι της Ορεστιάδας και την δουλειά που γίνετε στους χώρους της ακαδημίας. Επίσης τα συγχαρητήρια αξίζουν και οι γονείς των μαθητών που στήριξαν αυτή την προσπάθεια , και στο μεγάλο έργο των προπονητών Κ. Τελούδη Αγγελο Κ. Σακιζλή Ξανθούλη και τέλος τον Κ.Καμπούρη Ευάγγελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: