Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ CHESS ACADEMY A.O.ORESTIADAS ΣΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2011 ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ !!!

Ενα κύπελλο !!! και ενα μετάλλιο !!! Η συγκομηδή της chess academy A.O. Orestiadas
Απο τους δέκα σκακιστές -σκακίστριες της ακαδημίας σκάκι Ορεστιάδας που προκρήθηκαν στους ημιτελικούς της Καβάλας συμμετείχανε μόνο οι επτά εκ των οποίων μία σκακίστρια . Με αποτέλεσμα οι τέσσερεις παίκτες απο τους επτά να προκρηθούν στους τελικούς σχολικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στην Ερέτρια Χαλκίδας !!!  Πέρα όμως απο αυτο το μεγάλο γεγονός οι άλοι τρείς δέν κατάφεραν να περάσουν το κατώφλι του τελικού .  Κατάφεραν  όμως να πάρουν καλά αποτελέσματα και θέσεις ανεβάζοντας έτσι την ακαδημία μας σε συνολικό ποσοστό απόδοσης πάνω απο 85% ! Κάτι  που για την πόλη της Ορεστιάδας είναι μεγάλη επιτυχία . Αναλυτικότερα αποτελέσματα έχουν ως εξείς:
1. Στην Α΄Δημοτικού η μικρή Ζαφειρίνα Καμπούρη ισοβάθμισε στην 4η θέση  με τελική κατάξη 5η με 4 1/2  βαθ. στους 24 με επτά (7)αγώνες πρόκρηση στον τελικό !
2.Στην Γ' Δημοτικού ο Σωτήρης Καμπούρης ισοβάθμισε στην 9η θέση με τελική κατάταξη 11ος με 4 βαθ. στους 30 με επτά (7) αγώνες , ενώ αν στον 7ο γύρο κέρδιζε θα ήτανε μέσα στην 5άδα της πρόκρησης του τελικού ! Παρόλου την έντονη ενόχληση 39 πυρετού στους δύο τελευταίους γύρους έδωσε μάχη για να σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις αλά δεν τα κατάφερε .
3. Στην Δ' Δημοτικού ο Θεόδωρος Μαυρίδης κατέκτησε την 4η θέση με 5 βαθ. /7αγώνες 4ος στους 37 ! με πρόκρηση στον τελικό ! Με έντονη αποφασiστικότητα του και το πείσμα έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα !
4. Στην Ε' Δημοτικού ο Ευάγγελος Θεοχαρίδης ισοβάθμισε στην 23 η θέση με τελική κατάταξη 27 με 3 βαθ. /7αγώνες  μέσα στους 42 .
5.Στην Α' Γυμνασίου ο Δημήτρης Ραντσούδης ισοβάθμισε στην 11η θέση με τελική κατάταξη την 14η 3 βαθ. /7αγώνες μέσα στους 20 . Πάρα πολύ καλή η προσπάθεια των δύο παραπάνω αθλητών !
6.Στην Β΄ Γυμνασίου  ο Βαζγκέν Βανιάν κατέκτησε επάξια την 2η θέση με 5 βαθ./7αγώνες με την πρόκρηση στους τελικούς και φέρνοντας πίσω στην Ορεστιάδα ένα μετάλλιο !
7. Στα Λύκεια έχουμε την κατάκτηση της 1ης θέσης !!! Την απόκτηση του κυπέλλου απο τον ταλαντούχο νεαρό προπονητή της ακαδημίας σκάκι  Βαχάν Βανιάν. Που με το ταλέντο του και την επιμονή και θέληση οχι μόνο κατάφερε να πάρει το εισητήριο για τον τελικό αλα έμεινε και  μόνος στην κορυφή .Αντιμετωπίζοντας στην διαδρομή των αγώνων πολύ δύσκολους  αντίπαλους τα κατάφερε δίνοντας το καλό παράδειγμα για να τον ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι μαθητές -αθλητές της ακαδημίας ! Στο πλευρό των αθλητών ήτανε και ο προπονητής  Ευάγγελος Καμπούρης   που με την  παρουσία του εμψύχωνε τους μαθητές του για την καλή προσπάθεια και το καλό αποτέλεσμα . Λόγο των αυξημένων υποχρεώσεων στην εργασία του ο μεγάλος δάσκαλος προπονητης Κ. Ξανθούλης Σακιζλής  όπως επίσης ο Κ. Αγγελος Τελούδης δέν είχαν την δυνατότητα να παρευρεθούν στην μεγάλη αυτή  επιτυχία της ακαδημίας . Οι παραπάνω  κύριοι συγχαίρουν τους παραπάνω αθλητές που εκπροσωπίσανε τα χρώματα της Ορεστιάδας για τα καλά αποτελέσματα και για τις επιτυχίες . Για περισσότερα αναλυτικά αποτελέσματα μπορείτε να δείτε απο την επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Ο.Καβάλας . Τελειώνοντας εδώ να αναφέρουμε ότι απο όλο τον Ν. Εβρου προκρήθηκαν στους τελικούς 9 αθλητές εκ των οποίων οι τέσσερεις απο Ορεστιάδα ,2 απο Φέρες 1ας απο Σουφλί 1ας απο Διδυμότειχο και τέλος 1ας απο Αλεξανδρούπολη . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: