Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

29ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2011 Α.Μ.Θ . Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΚΑΚΙ - ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΑΝΘΗΣ 1 1/2 - 2 1/2 ...

Με την πικρή γεύση της ήττας έφυγε την περασμένη Κυριακή από την Αλεξανδρούπολη 22/05 /2011 ο Α.Ο.Ορεστιάδας τμήμα σκάκι . Αν και είχε ο αρχηγός  Αγγελος Τελούδης την ομάδα όνειρο του φά'ι'ναλ φορ του 2010 στο Περιστέρι δεν κατάφερε να λυγίσει τον σκακιστικό όμιλο της Ξάνθης . Είχε κοντά του το βαρύ πυροβολικό τους Τόνκοβ και Ατανάσωφ και τον μεγάλο δάσκαλο και δραστήριο μέλος της ακαδημίας τον Ξανθούλη Σακιζλή ! Ποιό αναλυτικά περνάμε στα παρακάτω .
Ο  Τόνκοβ Βογιάν Πετρόβ έπαιζε με τα λευκά στην πρώτη σκακιέρα και έφερε ισοπαλία με τον Οσμάνογλου Χαλήλ
Ο Τελούδης Αγγελος στην δέυτερη σκακιέρα με μάυρα  πήρε την μοναδική νίκη απο τον Τσιπουρλή Ελευθέριο .
Ο Ατανάσωφ Μαργαρίτης δεν κατάφερε να πάρει το επιθημιτό θετικό αποτέλεσμα έστω και την ισοπαλία που θα οδηγούσε στην πρόκριση της ομάδας χάνοντας απο τον Χαροκοπάκη Γεώργιο .
Και τέλος στην τελευταία σκακιέρα με τα άσπρα ο μεγάλος έμπειρος παίκτης Σακιζλής Ξανθούλης πάλεψε και αυτός με τη σειρά του για το θετικό αποτέλεσμα δεν κατάφερε να λυγίσει τον δυνατό του αντίπαλο και έχασε πολύ δύσκολα απο τ ον Κορόγλου Βίκτωρ . Ας ευχηθούμε ότι του χρόνου ο Α.Ο.Ορεστιάδας τμήμα σκάκι να πάει ακόμα ποιό καλύτερα και με περισσότερες επιτυχίες !!! 

1 σχόλιο:

Βαγγελης είπε...

Του χρόνου στο φά΄ι΄ναλ φόρ μάλον θα βρισκόμαστε μαζί με τον αρχηγό τον κορυφαίο παίκτη του Νομου Εβρου κ. Αγγελο Τελλούδη !!!