Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα 2011

         

Ολοκληρώθηκαν στην Ερέτρια τα πανελλήνια νεανικά πρωταθλήματα 2011. Τη διοργάνωση είχε αναλάβει η Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδος «Παλαμήδης ο Ευβοεύς» και τα ξενοδοχεία Eretria Village και Holidays in Evia. Μεγάλη ήταν και η συνεισφορά των ξενοδοχείων Miramare Hotel Eretria, Negroponte Resort Eretria και Palmariva Eretria Beach.
Χορηγοί των εκδηλώσεων ήταν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, οι Δήμοι Χαλκιδέων και Ερέτριας, η Ιερά Μητρόπολις Χαλκίδος, τα ΚΤΕΛ Ν.Εύβοιας, η ΧΑΛΚΙΣ ΑΒΕΕ Ειδών Κεραμοποιίας και η ΑΕ Τσιμέντων Ηρακλής, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι ο Sentra FM 103,3 και το Radio Just 93 fm.
Οι πρωταθλητές κι οι πρωταθλήτριες ανά κατηγορία:
Open U16: Παπασημακόπουλος Αλέξανδρος του Γ.Α.Σ. ΧολαργούΚορίτσια U16: Φράγκου Ελένη της Π.Σ. Περιστερίου Open U14: Ναούμ Σπύρος της Σ.Α. Χανίων Κορίτσια U14: Σερεφίδου Δέσποινα του Σ.Ο. Καβάλας Open U12: Θεοδώρου Νικόλας του Σ.Ο. Ρεθύμνου Κορίτσια U12: Αβραμίδου Αναστασία του Σ.Ο. Πολίχνης Open U10: Αλεξάκης Γιώργος του Πειραικού Ο.Σ. Κορίτσια U10: Βοζινάκη Ανθή-Μαρία της Σ.Α. ΧανίωνOpen U8: Κατοπόδης Δημήτριος του Σ.Ο. Αιγάλεω Κορίτσια U8: Τσιβελεκίδου Ευγενία του Σ.Κ. Καβάλας .   






























                     

Δεν υπάρχουν σχόλια: