Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Σεμινάριο Διαιτησίας στην Καβάλα .


Στις 3 και 4 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου Καβάλας, σεμινάριο διαιτησίας από τον κορυφαίο Διεθνή Διαιτητή και Καθηγητή Διαιτησίας Παναγιώτη Νικολόπουλο. Στην τελευταία Γενική Συνέλευση της ΕΣΣΑΜΘ που έγινε στις 31-3-2013 στην Αλεξανδρούπολη είχε ιδιαίτερα επισημανθεί η μεγάλη έλλειψη διαιτητών στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και η επείγουσα αναγκαιότητα για την πραγματοποίηση ενός σεμιναρίου διαιτησίας ώστε να δοθεί η δυνατότητα να αναδειχθούν μερικοί νέοι διαιτητές αλλά και να αναβαθμίσουν την κατηγορία τους οι λίγοι ήδη υπάρχοντες διαιτητές .
Δεδομένου ότι η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ) έχει επιβάλει την αυστηρή τήρηση των Κανονισμών, κάθε Σωματείο θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον δύο (2) διαιτητές ώστε όλους τους ομαδικούς και ατομικούς αγώνες που διεξάγονται στην περιφέρεια Α.Μ.Θ. να διαιτητεύουν πάντοτε ενεργοί διαιτητές εγγεγραμμένοι στους πίνακες της ΚΕΔ.
Για το λόγο αυτό πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένα σεμινάριο διαιτησίας από τον κορυφαίο Διεθνή Διαιτητή και Καθηγητή Διαιτησίας Παναγιώτη Νικολόπουλο στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου Καβάλας, το Σάββατο 3 Αυγούστου το απόγευμα, ώρα 17:30 και την Κυριακή 4 Αυγούστου το πρωΐ, ώρα 10:30.
Με την δεδομένη επομένως σοβαρή αυτή έλλειψη διαιτητών, τα Σωματεία της ΕΣΣΑΜΘ καλούνται να ενημερώσουν και να προτρέψουν τα μέλη τους να παρακολουθήσουν το σεμινάριο διαιτησίας, δηλώνοντας τη συμμετοχή τους στην πρόεδρο της ΤΕΔ-ΑΜΘ Κλεοπάτρα Χαλβατζόγλου (τηλ. 6945792044, e-mail: klhalvatzoglou@yahoo.gr). Για να διευκολυνθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι να λάβουν μέρος στο σεμινάριο διαιτησίας, το παράβολο συμμετοχής θα είναι μόνο 30 ευρώ και όσοι επιθυμούν  να διανυκτερεύσουν το βράδυ του Σαββάτου 3 Αυγούστου, θα έχουν τη δυνατότητα έκπτωσης 20% στις τιμές των ξενοδοχείων όπως αυτές αναφέρονται στην προκήρυξη του 22ου Όπεν Διεθνούς Τουρνουά της Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: