Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Πολύ μεγάλη εμπειρία αποκόμισαν οι προπονητές και η Γεν. Γραμματέας της Ακαδημίας από το σεμινάριο διαιτησίας στην Καβάλα !!!



Απο αριστερά ο Παναγιώτης Νικολόπουλος  ο  Βασίλης Θεοδωρίδης η Κλεοπάτρα Χαλβατζόγλου και ο Γιαννης Αντωνιάδης .



Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 3-4 Αυγούστου 2013 ήταν ένα κουραστικό αλλά πολύ όμορφο και δημιουργικό για τους τέσσερις  συμμετέχοντες  από την Ορεστιάδα .Στο σεμινάριο διαιτησίας συμμετείχανε δεκαπέντε  υποψήφιοι διαιτητές  οι οποίοι είχανε προϋπηρεσία   και εμπειρία πάνω στο αντικείμενο χρόνια με σκοπό την απόκτηση του διπλώματος διαιτητή  και κάποιοι από αυτούς για να αναβαθμίσουν την κατηγορία του διαιτητή . Από την Ορεστιάδα  παρακολούθησαν τα μαθήματα των σεμιναρίων οι Σακιζλής Ξάνθος  ,Σακιζλής Παναγιώτης , Καμπούρης Ευάγγελος και τέλος η Σταμοπούλου Μαρία έχοντας απέναντι τους τον κορυφαίο Διεθνή Διαιτητή και Καθηγητή Διαιτησίας  Παναγιώτη Νικολόπουλο . Ο οποίος τυγχάνει να είναι Πρόεδρος της Παγκόσμιας Επιτροπής Διαιτησίας είχε στην διάθεση του τους βοηθούς Δ.Δ Γιάννη Αντωνιάδη  και την Δ.Δ Κλεοπάτρα Χαλβατζόγλου  Πρόεδρο της  Τ.Ε.Δ Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης .Ο εξαιρετικός Παναγιώτης Νικολόπουλος  μετέφερε στους μαθητευόμενους τις γεμάτες γνώσεις του και τις εμπειρίες του ακόμα και τα μυστικά τις διαιτησίας . Επίσης σε όλη την διάρκεια του σεμιναρίου βρισκότανε στην αίθουσα της διδασκαλίας ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Σκακιστικής  Ομοσπονδίας  ο Βασίλης Θεοδωρίδης .  Οι υποψήφιοι  διαιτητές προέρχονταν από την Α.Μ.Θ και από την Νήσο Λέρο . Μετά την λήξη του σεμιναρίου  έγιναν οι γραπτές εξετάσεις  . Αυτές  ήταν δύσκολες, περιείχαν ενενήντα πέντε (95) ερωτήσεις και έπρεπε να απαντηθούν  σε ένα χρονικό διάστημα των δυο ωρών  και έπρεπε να απαντηθούν σωστά  τουλάχιστον οι εξήντα πέντε (65) ερωτήσεις μέσα σε αυτό το χρονικό περιθώριο . Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στους επόμενους δύο μήνες . Ευχόμαστε στους παραπάνω συμμετέχοντες που εκπροσώπησαν την πόλη της Ορεστιάδας καλή τους επιτυχία !
Φωτογραφίες απο το σεμινάριο διαιτησίας !
Απο αριστερά ο Καμπούρης Ευάγγελος δίπλα του ο Τάκης Νικολόπουλος  και η Κλεοπάτρα  Χαλβατζόγλου .







Απο αριστερά ο Ε. Καμπούρης Γ. Αντωνιάδης Π. Νικολόπουλος  Κλεοπάτρα Χαλβατζόγλου ο Βασίλης Θεοδωρίδης και ο Ξάνθος Σακιζλής .





Δεν υπάρχουν σχόλια: