Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία οι αγώνες σκάκι ράπιντ του 4ου Ατομικού Τουρνουά στο ξενοδοχείο Βιέννη στην Ορεστιάδα !





Μέσα στο ζεστό και υπέροχο περιβάλλον του ξενοδοχείου Βιέννη στην Ορεστιάδα συναντήθηκαν για τέταρτη συνεχή χρονιά σκακιστές και σκακίστριες των πέντε συλλόγων του νομού και παίκτες εκτός νομού .Φέτος υπήρξε μια καινοτομία σε αυτή την διοργάνωση των  αγώνων ράπιντ η οποία ήτανε η διεθνή αξιολόγηση έλο . το 'Α γκρουπ και το ΄Β γκρουπ. Το πρώτο ήτανε με την διεθνή αξιολόγηση έλο όπου και συμμετείχαν παίκτες ανεξαρτήτου ηλικία αρκεί να είχανε μόνο δελτίο αθλητή σε σκακιστικό σύλλογο  .Και το ΄Β συμμετείχαν σκακιστές και σκακίστριες των 12 ετών και κάτω χωρίς την αξιολόγηση . Για ακόμη μια χρονιά δεν έλειψαν και οι επιτυχίες από την Chess  Academy A.O.Orestiadas ! Kαι  στα δυο γκρουπ φέτος παίκτες του Α.Ο.Ο πήραν την πρωτιές . Στο γκρουπ  'Α  ο αρχηγός και έφορος της ομάδας σκάκι Άγγελος Tελούδης   και στο 'Β ο μικρός ταλαντούχος μαθητής της ακαδημίας ο Μαυρομάτης Αντώνιος ! Και όχι μόνο ,διακρίσεις  είχαμε και στις κατηγορίες των παικτών .  Στο 'Α γκρουπ συμμετείχαν συνολικά 38 σκακιστές –σκακίστριες ς και στο 'Β  γκρουπ  30 σκακιστές –σκακίστριες .   

Το τουρνουά ήτανε χωρισμένο σε δύο γκρουπ
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής :
Α’ Group
1ος  Τελούδης Άγγελος  Α.Ο.Ορεστιάδας  5/5
2ος  Δελούδης Γεώργιος  Γ.Α.Σπάρτακος Διδυμοτείχου 4/5
3ος  Βαλιάνος Γεράσιμος  Εθνικός Αλεξανδρούπολης  4/5
Και επίσης στην δεύτερη θέση ισοβάθμησαν οι   ο Ατανάσοφ Μαργαρίτης του Α.Ο. Ορεστιάδας πήρε την τέταρτη θέση  και  ο Τερ-Γκεβορκιάν Αράμ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης  την πέμπτη θέση λόγο των κριτηρίων των μπούχλοτς σε περίπτωση της ισοβαθμίας   .
Καλύτερη γυναίκα  : Κούρτη  Ελένη – Δέσποινα  Σ.Ο.Σουφλίου
Κ 16 : Μαυρίδης Θεόδωρος  Α.Ο.Ορεστιάδας 
Κ 14: Σταμάτης Βασίλειος  Σ.Ο.Καβάλας
Κ 12: Καμπούρη Ζαφειρία –Μαρίνα Α.Ο.Ορεστιάδας 
Β’ Group
1ος Μαυρομάτης Αντώνιος  Α.Ο.Ορεστιάδας 
2ος Κούτλας Νικόλαος  Σ.Ο. Φερών
3ος Καμίδης  Δημήτριος  Α.Ο.Ορεστιάδας 
Καλύτερο κορίτσι : Κούτλα Αντιγώνη  Σ.Ο. Φερών
Κ 10: Πλιατσκίδης Χριστόδουλος Α.Ο.Ορεστιάδας 
Κ 8: είχε δύο μετάλλια με τον Δημάκη Σταύρο και τον Παντελίδη Κωνσταντίνο στην κατηγορία τον οχτώ ετών του Εθνικού Αλεξανδρούπολης .
Βλέποντας  από   τα  παραπάνω αποτελέσματα διαπιστώνουμε για μια ακόμη φορά ότι το σκάκι στην πόλη της Ορεστιάδας γνωρίζει μεγάλη άνθιση τα τελευταία 3 χρόνια  και συνάμα αναγνωρίζετε το τεράστιο έργο που καταβάλουν  οι προπονητές  στην ακαδημία . Τελειώνοντας την περιγραφή  των αποτελεσμάτων να συγχαρούμε τους μαθητές της ακαδημίας μας που δείξανε το καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να πάρουν διακρίσεις και στους μαθητές που δεν κατάφεραν να πάρουν τα θετικά αποτελέσματα να έχουν πάντα επιτυχίες !









Δεν υπάρχουν σχόλια: