Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Πνεύμαθλον Καβάλας vs A.O.Ορεστιάδας τμήμα σκάκι 8-2 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Π.Ο.Α Εθνικής της Α.Μ.Θ !



Τ
ο ντεμπούτο του  έκανε ο Α.Ο.Ο τμήμα σκάκι την Κυριακή στον  προκριματικό όμιλο Α’ Εθνικής κατηγορίας  αντιμετωπίζοντας το Πνεύμαθλον Καβάλας       σε εκτός  έδρας παιχνίδι . Η σκακιστική ομάδα  της Ορεστιάδας  πέρυσι αγωνίζονταν  στην Π.Ο.Α Β’ της Α.Μ.θ  όπου και τερμάτισε  δεύτερη στην κατηγορία με πρωτοπόρο τον ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης  και προβιβάστηκε και  αγωνίζεται τώρα  στον προκριματικό όμιλο της Α΄ Εθνικής (ΠΟΑ – ΑΜΘ). Ο αρχηγός της ομάδος σκάκι Άγγελος Τελούδης είχε στην διάθεση του την δεκαμελή σύνθεση  της ομάδος αποτελούμενη από μαθητές της ακαδημίας μας . Παρόλο το στραβοπάτημα από την πρώτη αγωνιστική   αν και δεν είχε στο πλευρό του τους βασικούς  Τόνκοβ και Ατανάσωφ  η ομάδα της Ορεστιάδας  είχε την δυνατότητα να μειώσει το αποτέλεσμα  και να αγγίξει το θετικό . Κάτι που δεν τα κατάφερε και επικράτησε το  Πνεύμαθλον Καβάλας    . Στην ΠΟΑ της Α΄ Εθνικής αγωνίζονται τέσσερις ομάδες με διπλές συναντήσεις οι : Πνεύμαθλον Καβάλας, ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο Σ.Ο.Ξάνθης .
Η σύνθεση της ομάδος σκάκι της Ορεστιάδας ανά σκακιέρα ήτανε η εξής :
1η .Άγγελος Τελούδης  2η . Μαυρίδης Δημήτριος  3η .Καμπούρης Ευάγγελος 4η .Θεοχαρίδης Ευάγγελος  5η . Χορόζογλου  Μαριλού 6η . Θεοχαρίδη Αθανασία 7η . Καμπούρη Ζαφειρίνα
 8η .Σακιζλής Παναγιώτης 9η .Τελούδης Κων/νος 10η . Καμπούρης Σωτήρης .


Τις νίκες από πλευράς  της Ορεστιάδας έκαναν ο Άγγελος Τελούδης ο αρχηγός της ομάδας  και η Μαριλού Χορόζογλου που είναι και η προπονήτρια στο δεύτερο τμήμα των αρχαρίων παιδιών  της ακαδημίας μας . Δόθηκε η ευκαιρία στους μαθητές να αποκομίσουν εμπειρία από τέτοιους είδους αγώνες με  τα χρώματα  του Α.Ο.Ο τμήμα σκάκι . Η επόμενη αγωνιστική αναμέτρηση της Ορεστιάδας είναι στις 16 Φεβρουαρίου  με αντίπαλο τον σκακιστικό όμιλο Ξάνθης  σε εκτός έδρας παιχνίδι  .

Δεν υπάρχουν σχόλια: