Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ 2014
Την Κυριακή που μας πέρασε ο Α.Ο. Ορεστιάδας τμήμα σκάκι αγωνίστηκε σε εντός  έδρας παιχνίδι  στο νέο κλειστό γυμναστήριο  (Νίκος Σαμαράς)  αντιμετωπίζοντας τον αποφασιστικό και δυναμικό  Εθνικό Αλεξανδρούπολης   στα πλαίσια  του πρωταθλήματος Π.Ο.Α   εθνικής κατηγορίας όπου και ηττήθηκε για τρίτη συνεχόμενη   φορά .
Ο αρχηγός της ομάδας Άγγελος Τελλούδης παρόλο ότι είχε στην διάθεση του το βαρύ πυροβολικό της ομάδας στην σύνθεση του  από την Βουλγαρία τον TONKOV BOYAN PETROV και τον ΑΤΑΝΑΣΟΦ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, οι οποίοι έπαιξαν για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα δεν κατάφερε να   πάρει το θετικό επιθυμητό αποτέλεσμα . Οι παραπάνω  έφεραν  και οι δυο μαζί  ισοπαλία στα παιχνίδια τους . Ποιο αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής :

-Στην πρώτη σκακιέρα  TONKOV BOYAN PETROV (ΕΛΟ 2289 FIDE) του ΑΟ Ορεστιάδας απέσπασε ισοπαλία από τον ΣΠΑΘΟΠΟΥΛΟ ΔΙΟΓΕΝΗ (ΕΛΟ 1981 FIDE).
-Στην δεύτερη σκακιέρα  ο ΤΕΛΛΟΥΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (ΕΛΟ 2177 FIDE) του ΑΟ Ορεστιάδας κέρδισε τον ΤΕΡ - ΓΚΕΒΟΡΓΚΙΑΝ ΑΡΑΜ (ΕΛΟ 1918 FIDE).

-Στην τρίτη σκακιέρα ο ΑΤΑΝΑΣΟΦ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ  (ΕΛΟ1947 FIDE ) του ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ απέσπασε ισοπαλία από τον ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟ (ΕΛΟ 2150).

-Στην τέταρτη σκακιέρα ο ΣΑΚΙΖΛΗΣ  ΞΑΝΘΟΥΛΗΣ (ΕΛΟ 1430 ) του ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ έχασε από τον ΓΙΑΚΑΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΕΛΟ 1585).

-Στην πέμπτη σκακιέρα η ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΕΛΟ 1000 ) του ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ έχασε από την  ΧΑΤΖΙΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΕΛΟ 1354 ).

-Στην έκτη σκακιέρα η  ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΕΛΟ 1000) του ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ έχασε από την ΑΙΒΑΖΙΑΝ ΕΛΠΙΔΑ (ΕΛΟ 1000).

-Στην έβδομη σκακιέρα η ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΖΑΦΕΙΡΙΑ – ΜΑΡΙΝΑ (ΕΛΟ 1000) του ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ νίκησε την ΜΠΛΙΤΣΑ ΑΡΤΕΜΙΣ (ΕΛΟ 1000).

-Στην όγδοη σκακιέρα ο ΣΑΚΙΖΛΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΕΛΟ 1000) του ΑΟ Ορεστιάδας έχασε από τον ΤΕΡ-ΓΚΕΒΟΡΓΚΙΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΕΛΟ 1440).

-Στην ένατη σκακιέρα ο ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΕΛΟ 1000) του ΑΟ Ορεστιάδας ήρθε ισόπαλος !  με τον ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΕΛΟ 1655 FIDE ) του Εθνικού.

-Στην δέκατη σκακιέρα ο ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ (ΕΛΟ1000) του ΑΟ Ορεστιάδας έχασε από τον    ΜΠΛΙΤΣΑ ΟΡΕΣΤΗ (ΕΛΟ 1000) του Εθνικού.Στην επόμενη αγωνιστική ο ΑΟ Ορεστιάδας την Κυριακή στις 23 Μαρτίου θα παίξει μέσα στην έδρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης   και στο άλλο παιχνίδι ο ΣΟ Ξάνθης θα φιλοξενήσει στην έδρα του, το Πνεύμαθλον Καβάλας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: