Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015

2ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ Κ6- Κ8- Κ10- Κ12Με την συμμετοχή 96 παιδιών από τους νομούς Ξάνθης, Κομοτηνής και Έβρου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 17 Μαΐου στην Αλεξανδρούπολη, το 2ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Γρήγορου Σκακιού, που διοργάνωσε ο «Εθνικός».
Στο τουρνουά πήραν μέρος προνήπια, νήπια και παιδιά Δημοτικού σχολείου, τα οποία χωριστήκαν σε τέσσερις κατηγορίες, κάτω των 6,8,10 και 12 ετών και αναμετρήθηκαν σε 7 γύρους.
Διακρίθηκαν εννέα παιδιά του «Εθνικού Αλεξανδρούπολης» (4 κύπελλα και 5 μετάλλια), τέσσερα παιδιά από την Ξάνθη(4 μετάλλια), ένα από Φέρες (μετάλλιο), ένα από το Διδυμότειχο (μετάλλιο) και ένα από Ορεστιάδα (μετάλλιο).
Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά κατηγορία:
Κάτω των 6ετών:

1ος ΓΚΟΓΚΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ) Κύπελλο
2ος ΟΥΖΟΥΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΣΟ ΞΑΝΘΗΣ) Ασημένιο μετάλλιο
3ος ΚΑΛΙΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (ΣΟ ΞΑΝΘΗΣ) Χάλκινο
ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ: ΚΟΥΤΛΑ ΜΑΡΙΑ (ΕΘΝΙΚΟΣ) Χρυσό μετάλλιο

Κατηγορία κάτω των 8ετών:
1ος ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ) Κύπελλο
2η ΜΠΛΙΤΣΑ ΑΡΤΕΜΙΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ) Ασημένιο μετάλλιο
3η ΣΟΠΑΛΙΔΗ ΙΡΙΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ) Χάλκινο μετάλλιο
ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ: ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗ ΑΝΝΑ (ΣΟ ΦΕΡΩΝ)Χρυσό μετάλλιο

Κατηγορία κάτω των 10ετών:
1ος ΚΟΥΤΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ) Κύπελλο
2ος ΝΑΣΟΣ ΒΑΛΕΡΙΟΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ) Ασημένιο μετάλλιο
3ος ΚΟΥΤΛΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ (ΕΘΝΙΚΟΣ) Χάλκινο μετάλλιο
ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ: ΜΠΑΤΖΑΚΙΔΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ (ΣΟ ΞΑΝΘΗΣ) Χρυσό μετάλλιο

Κατηγορία κάτω των 12 ετών:
1ος ΜΠΛΙΤΣΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ)Κύπελλο
2ος ΜΟΥΡΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΣΟ ΞΑΝΘΗΣ) Ασημένιο μετάλλιο
3ος ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ) Χάλκινο μετάλλιο
ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ: ΚΑΜΙΔΗ ΕΛΕΝΗ (ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ) Χρυσό μετάλλιο

Σε όλα σε διακριθέντες απονεμήθηκε και έπαινος συμμετοχής , ενώ σε όλους τους σκακιστές/ες δόθηκε αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.
Από το σκακιστικού τμήμα του «Εθνικού» Αλεξανδρούπολης πήραν μέρος 41 παιδιά, από τον ΣΟ Ξάνθης 22 παιδιά, από Κομοτηνή 4 παιδιά, από τον ΣΟ Φερών 21 παιδιά, από τον ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ 3 παιδιά και από τον Α.Ο. Ορεστιάδας 5 παιδιά.
 Ο «Εθνικός» συγχαίρει όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, αλλά και τους γονείς τους που τα στήριξαν και τους ευχαριστεί για την υποστήριξη της διοργάνωσης.
Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον πρόεδρο του ΣΟ Ξάνθης κ. Δημήτρη Βαγιανό, τον προπονητή του ΣΟ Ξάνθης κ. Σάββα Σεχλίδη, τον πρόεδρο του ΣΟ Φερών κ. Κώστα Ιωαννίδη, για την παρουσία τους και την σημαντική βοήθεια τους στην διεξαγωγή των αγώνων. Επίσης να ευχαριστήσουμε το ξενοδοχείο ALEXANDER BEACH HOTEL & CONVENTION CENTER για την άψογη φιλοξενία στην καλοκαιρινό υπαίθριο χώρο του, όπου πραγματοποιήθηκε το σκακιστικό τουρνουά.Δεν υπάρχουν σχόλια: